Отборът победител ще спечели една година неограничени пътувания в мрежата на Wizz

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air стартира второто издание на WIZZ Youth Challenge – международно състезание за студенти от университети или колежи, което ги предизвиква да демонстрират своя потенциал, като предложат иновативни и креативни идеи за решаване на бизнес казус, зададен от компанията. Участниците в WIZZ Youth Challenge ще имат възможност да натрупат практически опит и да научат повече за бизнес модела, който стои зад успеха на една от най-бързоразвиващите се авиокомпании в Европа.

При одобрение на тяхната идея в първия етап от конкурса, те ще могат да я представят на живо пред авторитетно жури, съставено от авиационните експерти на WIZZ, на събитие в Будапеща. Победителите в състезанието ще получат като награда уникалната възможност в рамките на една година да пътуват неограничено в мрежата на Wizz Air, която към момента включва над 600 маршрута и 145 дестинации в 44 страни. Отборите, които се класират на второ и трето място, пък ще получат безплатни двупосочни билети.

От 5 март до 25 март 2018 г. студентите, обучаващи се за бакалавърска или магистърска степен в университети и колежи в страните от мрежата на WIZZ, могат да се регистрират за конкурса онлайн на www.wizzyouthchallenge.com. Всички регистрирани отбори ще получат информация за казуса, който трябва да разрешат, заедно с подробни инструкции и допълнителни материали на 26 март 2018 г. Готовите проекти трябва да се предадат до 16 април 2018 г., a oтборите с най-добри идеи за разрешаване на казуса ще бъдат поканени да участват в събитие, организирано в Будапеща на 9 и 10 май 2018 г.
Източник: economic.bg