В периода 15.11.2020 г. – 15.11.2021 г. АГЕНДА ООД имаше честта да управлява проекта FAN CUP – голямо спортно събитие, финансирано по програма Еразъм+ СПОРТ 2020. Можете да проследите целия турнир на www.grabnicupata.bg – разгледайте квалификациите, запознайте се с участниците и проследете нашите семинари за футболни фенове.  Един от най-атрактивните участници в турнира беше Футболен клуб ФЕРЕНЦВАРОШ, Унгария.

„Знаем, че ERASMUS+ е изцяло за своите участници и техните истории и затова решихме да отпразнуваме официалните дни за отбелязване на ERASMUS+ (14-16 октомври) с едно символично завръщане към великолепното спортно събитие FAN CUP, което имахме през септември в българския Албена, първият европейски курорт на спорта,“ твърдят участниците от Унгария.

„Чудесно е да погледнем назад и да съживим тази седмица, каза Гери Вас, ръководител на екипа на екипа на ACTIVE FANS. Гордеехме се да представим по ТВ FRADI и в Унгария едно прекрасно място и един  класен футболен турнир. Много ни хареса курорта Албена, както и организаторите, там срещнахме много приятели. Благодарни сме и с голямо удоволствие бихме се върнали отново за ново издание на ФЕН КУПАТА,” твърдят участниците.

В допълнение към своеобразния „work shop“ на феновете по време на събитието, нашите унгарски приятели ни изпратиха спомен за атрактивната хореография от последния футболен мач по FRADI.

Благодарим ти, FRADI, за прозренията на феновете и за добрия футбол!