Стажът е платен и с периодичност между три и шест месеца

УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програмапрез март. В програмата могат да се включат студенти и млади професионалисти, които искат да започнат своя кариерен път във финансовия сектор.

Стажът е с периодичност между три и шест месеца и дава възможност за дългосрочна кариера в най-голямата българска банка. Програмата е платена и целогодишна, като всеки кандидат може да прецени кога е най-удобният момент да се включи в нея.

През 2018 г. стажантите могат да изберат да работят както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг и УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В банката стажантите имат голям избор от възможности да се включат в клоновата мрежа в София и в цялата страна или в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Център за контакт с клиенти.

През 2017 г. 361 стажанти се включиха в стажантската програма като 33% (118 човека) от тях бяха назначени на постоянна работа след това.

“Да започнеш кариерата си със стаж е голямо предимство за младите хора днес, най-вече защото това е чудесна възможност да учиш от опитни мениджъри и професионалисти за дейността, бизнеса и средата на работа, в която имат желание да се развиват.

Всяка година стотици стажанти се присъединяват към различни екипи в УниКредит в България. Много от тях успяват да открият своето място и да продължат кариерите си с нас след стажантската програма и това е от взаимна ползва за двете страни: за УниКредит Булбанк, тъй като ние постоянно търсим иновативни, отлични и гъвкави умове и идеи, и за нашите нови колеги, тъй като ние имаме силна ангажираност да им дадем възможност да работят в иновативна, гъвкава, творческа и предизвикателна среда,“ коментира Федерико Бедини, директор „Човешки ресурси“ в УниКредит Булбанк.

Въз основа на оценка и анализ на действащи процеси и добри практики през февруари УниКредит Булбанк за втора поредна година получи признанието за „Топ работодател“ в България и Европа от базирания Амстердам в Top Employers Institute. Сред оценените практики в компанията са стратегия за развитие на талантите и управление на представянето, работна среда, обучение и кариерно развитие на служителите и др. Top Employers институт е сред най-реномираните в областта и вече 26 години отличава най-добрите работодатели в света.

Повече информация за стажантската програма на УниКредит Булбанк можете да научите на сайта.

Кандидатствайте за стаж като попълните електронната форма.

Източник: economic.bg