Трактори и сеялки с на Черния петък

Отстъпки и на земеделска техника предлагат родните сайтове по време на придобилия популярност у нас от няколко години Черен петък. „Агрозона“ направи проверка в няколко от водещите сайтове за онлайн продажби, която показа, че с голям процент отстъпка можете да закупите трактор, сеяч, мотофреза, разрохквач и др.

Така например чисто нов трактор с челен товарач с кофа може да бъде закупен на цена от 75, 6 хил. лв., като обичайната му цена е 86, 3 хил. лв. В различните сайтове са представени и водещи компании производители на земеделската техника. Голяма американска фирма предлага трактор със 163 конски сили, с над 20 хил. лв отстъпка. Товароносимостта на машината е 7864 кг. , а цената й за днешния ден 163, 8 хил. лв., при традиционна стойност в онлайн пространството 187, 3 хил. лв. Трябва да споменем, че продуктът е маркиран като изчерпващ, с малко останали бройки.

Може да откриете й сеялки с до 2 хил. лв. отстъпка. Така например при цена от 31.8 хил. лв. в интернет машината е намалена до 29, 9 хил. лв. Максималната й мощност е 120 к.с.

Маркирани като промоционални са и редица мотофрези, електрически култиватори, аератори и разрохквачи. Мотофрези се намират и за 170 лв., а разрохквачите започват от 400 лв.

Източник: agrozona.bg