Краен срок: 15 март 2017 г.
Третото издание на Академия за социални предприемачи, организирана от Reach for Change България, ще се проведе в три уикенда между 30 март и 22 април в гр. София.
Академията е обучение за хора, които искат да стартират своя социална инициатива и да я направят финансово устойчива, но имат нужда от знания, практически умения и контакти.
Програмата предлага:
1. Практически обучителни сесии основани на международни методологии и бизнес инструменти на Reach For Change, Lean LaunchPad (Steve Blank) и Strategyzer и ръководени от обучители на Reach for Change и The Business Institute;
2. Екипна работа по практически учебни казуси в сферата на социалното предприемачество;
3. Споделяне на опит от доказани професионалисти от социалния и бизнес сектор, които се включват като ментори;
4. Лекции на успешни практици в сферата на социалното предприемачество и нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и лектори.
Пълната такса за участие в третото издание на Академията е 480 лева, а крайният срок за кандидатстване за Академията е 15 март. Ако кандидатствате до 1 март, имате специална възможност да спечелите една от 20 стипендии от 50% (и такса от 240 лв.), които ще бъдат присъдени на най-добрите кандидати, благодарение на подкрепата на ING Bank, клон България.

Повече информация можете да намерите тук

Източник: flgr.bg